torsdag den 14. februar 2013

Entangens B Boss - nu på de evige jagtmarker...

Boss var ca. 11 1/2 år gammel, da han for et par dage siden fik sig en sidste løbetur. Vel at mærke uden at gå af hånd. 
Boss havde gennem alle sine år et kæmpeformat, fandt han ikke vildt indenfor rimelig afstand, udvidede han blot jagtmarkerne, indtil han fandt noget, for derefter at tage stand og blive stående til Polle kom op til ham.
Vi kan stort ikke mindes hvornår han er blevet sluppet uden at finde, til sidst.
Jeg mindes tydeligt da Polle og jeg så ham første gang, som 8 ugers hvalp, oppe ved Gøril Hov i Norge, vi kiggede på hinanden og nikkede, yep, Boss, var det helt rigtige navn til ham.
12 uger gammel, gik han på marken, fandt, stod og rejste agerhøns, så det sang, gik også en smule efter, han har ihvertfald aldrig lidt af manglende jagtlyst.
Boss har heldigvis også fået lov at præge avlen en del, 4 danske jagtchampioner, samt en del andet talentfuldt afkom, var han far til. Effektivitet og godt fuglearbejde var hans kendetegn.
Boss formåede på DGSK's hovedprøve, at blive bedste åbenklasse hund med 1. ÅK og vinde E.A. Christiansens store mindepokal om lørdagen, samt blive 1. vinder på vinderklassen om søndagen.
Heldigvis har Poul Erik DKJCH Storåens Cash og hans nye 7 måneder gamle hanhvalp efter Cash og Nørre Løgums Dina, så linjen er intakt.